do 13/04
Festival Restaurant Week
Plzeň | Plzeň | ||
e-mail: | telefon: | ||
web: |
Je libo grilovaného jesetera s pažitkovou omáčkou, bylinkovým olejem a brambory, grilované kuřecí prso s limetkovo-bylinkovou gremolatou se smaženou polentovou kroketou, rajčatovou salsou a koriandrem? Nebo třeba steak z kuřecích prsou s hráškovým pyré, parmazánovou kroketou, baby kukuřicí a tymiánovou omáčkou, srnčí ragú na červeném víně s žampiony a nakládanými cibulkami se šťouchaným bramborem? A co třeba šťavnaté mleté jehněčí maso dochucené orientálním kořením, servírované s arabskou rýží a jemnou rajčatovou omáčkou se zeleninou, nebo raději hlívu z pece s petrželovým pyré, pečenou petrželí a popcornem z pohanky?
„Festival poprvé v Plzni! Je čas na foodie moments…“
Ještě jsme vás nenalákali? A co takhle dry aged steak s omáčkou chimichurri s brambory opečenými na grilu, rozmarýnovým prachem, křupavou pancettou z černých prasátek, black california salmon a kuře s kokosovou omáčkou nebo skvělou pizzu Margherita Gialla di bufala se sugem ze žlutých rajčat datterino?
Zažijte, jak chutná festival Restaurant Week! Tématem jarního vydání je Buď Foodie!, což je skvělá příležitost pro objevování nových zážitků a především chutí. Těšit se můžete na zajímavé plzeňské podniky, kde si šéfkuchaři speciálně pro festival připravili tříchodová autorská menu. Přijďte objevit svůj foodie moment! Seznam restaurací na www.restaurant-week.cz, kde zakoupíte i vstupenky.
