od 01/02
Pyrenejské Chef menu
Olympia Plzeň – Bageterie Boulevard | Písecká 972 / 1, Plzeň | ||
e-mail: | bb_plzen_olympia@bb.cz | telefon: | +420 602 465 476 |
web: | https://www.bb.cz/ |
Horská kuchyně je už ze své podstaty vynikajícím zdrojem síly, kterou oceníte zejména v zimě. Pyreneje pak představují opravdový kulinářský ráj plný pokrmů, které vás nejen zasytí, ale hlavně báječně chutnají! Pyrenejské Chef menu sestavil rodák z Gaskoňska, Executive Chef Jean-Paul Manzac. Ten se narodil v podhůří Pyrenejí a už dvacet let žije v Česku. V Praze provozoval francouzskou restauraci i moderní brasserii, s níž tři roky po sobě získal michelinského Biba. Nyní působí jako Executive Chef v Corinthia Hotel Prague. Z kdejaké závěje vás vytáhne bageta Pepito s kousky vepřové panenky, šafránovým dresinkem, grilovanou paprikou, pikantním chorizem, ovčím sýrem a baby špenátem. Zaručeně vás zahřeje rovněž Gaskoňská bageta. V té hrají prim pomalu pečená trhaná kachní stehna, chutná šalotková marmeláda, jemný francouzský sýr Tomme Noire a štiplavá rukola plná vitamínů. Bageterie Boulevard je exprès gourmet – koncept moderních restaurací se stylovou atmosférou, které zákazníka rozmazlují gurmánskými specialitami vytvořenými podle receptur šéfkuchařů. Vedle vyhlášených čerstvě plněných baget jsou se značkou Bageterie Boulevard spojené i dozlatova pečené brambory Patatas, husté krémové polévky, Ice tea vlastní výroby, jogurty, freshe nebo bohaté snídaňové menu. A když není čas přijít do Boulevardu, může Boulevard přijít za vámi. Objednat si můžete doručení BB Boxu až do domu. Více informací na www.bb.cz.