Půlmaraton Plzeňského kraje

Škodaland V Lukách 34/2976, Plzeň 321 00
e-mail: telefon:
web: http://www.skodaland.eu/ vstupenky: Koupit vstupenku

Vyběhněte na trať Půlmaratonu Plzeňského kraje! Startujeme 27. dubna před areálem Škodaland v Plzni. Trasa půlmaratonu, která je vhodná pro trénované běžce, vede od Škodalandu přes Litice, Šlovice, Dobřany, Lhotu a zpět k vodní nádrži České údolí. Tato certifikovaná trať je oblíbená u mnoha příznivců běhu.

Tréninky ZDARMA!

Plzeňský kraj přichystal společné tréninky s běžeckým trenérem Jirkou Maškem. Jsou ZDARMA a není potřeba se na ně předem registrovat. Prostě přijďte!

10. 4.   17:30   Borský park, Plzeň

17. 4.   17:30   Borský park, Plzeň

24. 4.   17:30   ŠKODALAND, Plzeň

 

Dopravní omezení na trase

V době konání závodu bude omezen silniční provoz na trase závodu Plzeň-Bory – Litice – Šlovice – Dobřany – Lhota – Valcha v čase od 9:50 do 13 hodin.

Omezení se týká také MHD

Dojde rovněž k omezení a zrušení spojů PMDP linek č. 26 Bory-Nová Ves a č. 21 Bory-Litice a také autobusové linky společnosti ARRIVA č. 450561, konkrétně spojů 103 a 104 v čase od 10 do 13 hodin.

Pro aktuální informace sledujte facebookové a webové stránky akce a dopravců.

www.pulmaraton-pk.cz

 

Registrace na webových stránkách závodu

Nedílnou součástí závodu jsou i další doprovodné běhy – krajská desítka, krajská pětka, týmové běhy a DAIKIN dětské běhy.

 

Vyběhněte stylově

Závodníci si k registraci navíc mohou objednat triko a čelenku od českého výrobce ALISY. Jsou z funkčních materiálů, které vám zajistí maximální komfort a spokojenost. Výrobce používá kvalitní a prodyšné materiály, které zaručují optimální ventilaci a odvod potu.

 

Bohatý doprovodný program zdarma

Půlmaraton Plzeňského kraje láká i na bohatý doprovodný program. Tentokrát se o hudební doprovod postará oblíbená skupina SEMTEX. Děti se vydovádějí na obří nafukovací překážkové dráze a skákacích hradech. Připravena bude tradičně horolezecká stěna i malování na obličej. V areálu bude také fotostěna, kde si každý může udělat vlastní foto.

 

Sportovní stanoviště s Krašovská Aktivity centrum Plzeň

Novinkou tohoto ročníku je spolupráce s Krašovská Aktivity centrum Plzeň. Tato organizace si připravila pro dětské, ale i dospělé návštěvníky několik sportovních stanovišť, včetně místa pro rozcvičení závodníků.

↑ zpět na začátek článku ↑

Půlmaraton Plzeňského kraje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů