Fruitisimo

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Dali byste si malinový sorbet s čokoládou a ořechy nebo třeba jahodový sorbet s bergamotem? Zajděte si na ně do nově otevřeného Fruitisima v obchodním centru Olympia Plzeň. Malinový sorbet s čokoládou a ořechy je vyroben z čerstvých malin, čokoláda dodává sorbetu krémovou chuť, ořechy křupavou texturu a lehkou hořkost. Jahodový sorbet s bergamotem je vyroben z čerstvých jahod, které na jazyku vyvolávají lahodnou a intenzivní chuť. Bergamot, citrusový plod s jedinečnou vůní a chutí pak dodává sorbetu příjemnou hořkost a osvěžující aroma. Přijďte ochutnat novou zmrzlinu a užijte si letní osvěžení.
Kromě těchto novinek najdete v nabídce Fruitisima pochopitelně i osvědčené stálice, jako jsou freshe, koktejly, zdravé svačinky, káva nebo dorty. Fruitisimo vás zkrátka přesvědčí, že žít zdravě, a přitom si užívat mlsání se vůbec nemusí vylučovat. I dobroty mohou skvěle zapadnout do vaší diety či stravovacího stylu.
A kde v Olympii Plzeň tyhle dobroty najdete? Není to nic složitého! Fruitisimo láká k posezení přímo naproti supermarketu. Takže se v horkém dni můžete osvěžit před nákupem, který vám pak půjde líp od ruky. Posezení tady ocení ale i studenti nebo lidé, kteří potřebují rychle vyřídit něco on-line. K dispozici je tu totiž i volné wi-fi připojení k internetu.

Fruitisimo

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů