CZirkidz pokračuje i na podzim

UFFO Trutnov náměstí Republiky 999, Trutnov
e-mail: info@uffo.cz telefon: +420 499 300 999
web: http://uffo.cz/

Trutnovská novocirkusová škola CZirkidz zahajuje další semestr. CZirkidz je australsko-česká cirkusová škola, kam chodí děti a mládež od 4 let do 19 let a učiteli jsou akrobati z Austrálie, kteří disponují širokým spektrem akrobatických dovedností, od pozemní akrobacie, přes vzdušnou, klauniádu, žonglování a další.

Škola CZirkidz, vedená špičkovými australskými lektory, je jediný projekt svého druhu v Evropě. Australané patří v oblasti současného cirkusu k absolutní světové špičce. To platí obzvlášť v oblasti akrobacie. Proto do Trutnova na workshopy jezdí i profesionálové, například Losers Cirque Company. A stejným způsobem (tedy formou workshopů) u nás mohou studovat i děti třeba z Plzně.

Rozhodně se nenechte odradit tím, že je to do Trutnova tři hodiny autem. Nechat se učit australskými akrobaty, kteří jsou neoddiskutovatelně světovou špičkou, je jedinečnou šancí stát se novocirkusovým performerem nejvyšší úrovně! Druhý semestr školy CZirkidz s novými lektory Aleshanee Kelso a Tomasem Correiou začíná už 15. října.

Jedním z důležitých cílů školy je, aby se ti, kteří ji navštěvují, dostali do předních českých i světových souborů. Tahle situace nastane samozřejmě až za několik let, ale už teď jsou na žácích vidět obrovské pokroky. A ještě jako bonus si všichni zlepší angličtinu, protože australští lektoři pochopitelně mluví anglicky. Ale žádný strach, české asistentky jsou přítomny každé lekci.

Více informací najdete na www.uffo.cz/czirkidz.

Přihlášky a případné dotazy na e-mailu: talavaskova@uffo.cz.

CZirkidz v kostce

  • Pro děti a mládež 4–19 let (možno i dospělí)
  • Garant a supervizor Joshua Hoare, umělecký ředitel South Australian Circus Centre a školy Cirkidz Adelaide, která vychovává world-class performery
  • Nejčastěji využívaná varianta je docházení 1x týdně (3500 Kč), ale možné je i 1x měsíčně či víkendově na workshopy (i pro profesionály)
  • Výuka je kontinuální (říjen–únor, březen–červen)

Vyvrcholením je představení studentů na festivalu Cirk-UFF Trutnov 

↑ zpět na začátek článku ↑

CZirkidz pokračuje i na podzim

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů