Bombay Express – moderní indický fastfood

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Zastavte se při svých nákupech v obchodním centru Olympia Plzeň ve foodcourtu a dejte si něco dobrého v moderním indickém fastfoodu Bombay Express. V menu najdete třeba letní kombo, které má v nabídce restaurace své stálé místo. I letos si tu tedy můžete dát Chicken Tikka wrap nebo Paneer Masala wrap s nápojem za zvýhodněnou cenu. Chicken Tikka wrap, to je placka naan s grilovanými kousky marinovaného kuřete s paprikou, cibulí a rajčaty. Paneer Masala wrap je placka nagan plněná sýrem paneer, pečenou paprikou, cibulí a rajčaty.
Indické restaurace Bombay Express to rozjely v České republice v roce 2013, kdy byla otevřena první ve Vodičkově ulici v Praze. Od té doby už mají deset poboček po celé republice plus dvě na Slovensku a jednu v Rakousku. Zaměřují se hlavně na jídla ze severní části Indie, masitá i vegetariánská. A jde o jídla skutečně autentická: kuchaři této sítě restaurací skutečně pocházejí z Indie, vaří podle tradičních receptů a používají mnoho ingrediencí, které si nechávají dovážet ze své domoviny.
Indická kuchyně je kuchyní různých etnik a náboženských skupin, žijících na území Indie. Protože ovšem Indie je velká země, je těžké indickou kuchyni charakterizovat jako celek. Regionální kuchyně se od sebe liší jak používanými surovinami, přísadami či způsobem přípravy, tak i stylem konzumace. Zatímco v severní a střední Indii se jí hlavní jídlo kolem poledne nebo po poledni, v jižní Indii až večer, po setmění.

Bombay Express – moderní indický fastfood

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů