Bageterie Boulevard

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Přepadl vás během nákupů hlad? Anebo sem míříte za nákupy a rádi byste si dali něco na zub? Objednejte si jídlo z Bageterie Boulevard jednoduše a rychle přímo ze svého telefonu a může na vás počkat přímo v bageterii v Nákupním centru Olympia Plzeň. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci a stanete se navíc majitelem věrnostní karty. Ta vám pak přinese každou pátou bagetu a každou pátou kávu za polovic.
Až do poloviny října si můžete v Bageterii Boulevard v Olympii skvěle pochutnat třeba na Sardinském Chef menu. Vytvořil je Antonello Pranteddu, rodák z hornatého vnitrozemí Sardinie, který vede v Praze vyhlášené Ichnussa Botega Bistro. Příprava menu pro Bageterie Boulevard pro něj bylo vítanou výzvou, ve které se svým týmem naplno zúročil své mistrovství. Tradičním chutím a lokálním surovinám dali nový háv. Kromě zauzené riccoty a sýra Casizolu, které se dovážejí přímo z ostrova, je v nabídce například i velmi oblíbené lokální pivo Ichnussa.
V menu najdete například kuře marinované v bylinkách s grilovanou zeleninou, petrželovým pestem, uzenou ricottou s citronovou kůrou, dresinkem s olivami a baby špenátem. Nebo hovězí nudličky na rozmarýnu s omáčkou z hlívy ústřičné, sýrem Casizolu, grilovanou cibulkou, petrželovým dresinkem a rukolou. A pro vegetariány jsou tu grilované papriky, lilky a cuketa s petrželovým pestem, uzenou ricottou, dresinkem s olivami a baby špenátem.

Bageterie Boulevard

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů